Амазонка, реплика на ритон от Панагюрското съкровище

Налично
SKU
980
1 068,00 лв.
Описание

Амазонка, позлатена реплика на ритон от Панагюрското съкровище

Амазонка, реплика на ритон от златното Панагюрско съкровище.

Уникалното тракийско съкровище, открито в Панагюрище и до днес провокира въображението и буди духовете на мнозина. Сервизът от девет съвършени по своята изработка и с мистичните си сюжети съдове са достойна украса за трапезата на неизвестен тракийски владетел на племето Одриси.

Част от това съкровище е ритонът с глава на амазонка. Репликата е изработена по галваничен път от мед и е позлатена с 24 каратово злато. Вместимостта на съда е 500 мл, височината е 20 см и широчината 10 см . Съдът не може да се използва за практическа употреба. Репликата се изработва по поръчка. Срок за изпълнение - 5 дни. 

Подарък от висока класа, само за ценители!

Такава реплика е подарена от Президента Росен Плевнелиев на компютърния магнат Бил Гейтс. Същата амазонка и подарена и на гръцкия президент Карлос Папуляс, а кметът на Пловдив подарява тази реплика на Цветана Пиронкова.

Репликата се продава в луксозна дървена кутия, ръчно изработена, подплатена с кадифе от вътрешната страна и специално изработено легло за амазонката.

Амазонката, царицата на жените-войни е изключително подходящ поарък за жена-победител, успялата жена, доказала своето място в живота, политиката или бизнеса!

Ако искате да подарите подарък, който е получил Бил Гейтс, поръчайте си художествената реплика на ритона с глава на амазонка от Панагюрското златно съкровище

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Амазонка, реплика на ритон от Панагюрското съкровище
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.