Амазонка, реплика на ритон от Панагюрското съкровище

Налично
SKU
1008
980,00 лв.
Описание

Амазонка, позлатена реплика на ритон от Панагюрското съкровище

Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище

Уникалното тракийско съкровище, открито в Панагюрище и до днес провокира въображението и буди духовете на мнозина. Сервизът от девет уникални по своята изработка и с мистичните си сюжети съдове са  достойна украса за трапезата на неизвестен тракийски владетел на племето Одриси.

Част от това съкровище е ритонът с глава на амазонка. Репликата е изработена от мед и е позлатена. Вместимостта на съда е 500 мл, височината е 20 см и широчината 10 см . 

Подарък от висока класа, само за ценители! Такава реплика е подарена от Президента Росен Плевнелиев на компютърния магнат Бил Гейтс. Същата амазонка и подарена и на гръцкия президент Карлос Папуляс, а кметът на Пловдив подари тази реплика на Цветана Пиронкова.

Репликата се продава в луксозна дървена кутия, ръчно изработена, подплатена с вишнево червено кадифе от вътрешната страна и специално изработено легло за амфората. 

Ако искате да направите незабравим протоколен, корпоративен или индивидуален подарък, това е Вашият избор. Амазонката, царицата на жените-войни е изключително подходящ подарък за жена-победител, успялата жена, доказала своето място в живота, политиката или бизнеса!

Цена без ДДС: 980 лв
Цена с ДДС: 1176 лв

Ако искате да подарите подарък, който е получил Бил Гейтс, поръчайте си художествената реплика на ритона с глава на амазонка от Панагюрското златно съкровище

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Амазонка, реплика на ритон от Панагюрското съкровище
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.