Как да поръчам?

 1. Изберете продукт, който желаете
  За да направите поръчка не е необходимо да се регистрирате като потребител. Необходимо е да прегледате продуктите на сайта или да потърсите  продукти, които желаете да поръчате.  Когато намерите продукт, който Ви интересува, кликнете върху него, за да видите страницата с детайли за продукта. Тук ще намерите повече информация за продукта, включително цена, размер, тегло и срок на доставка.
 2. Добавете продукти към Вашата потребителска количка
  Ако желаете да поръчате продукт от Giftsbg.net натиснете върху бутона 'Добави' на страницата с информация за продукта, от дясната страна на снимката на продукта, под цената му. Най-отгоре на  сайта, под „начало“ излиза съобщение маркирано в светло зелено:„ Вие успешно добавихте следва името на продукта, който сте добавили“. След като сте добавили продукт във Вашата количка, отидете на иконката с количка – най-отгоре на сайта има телефони и под тях има няколко икони, първо лупичката за търсене и четвъртата икона е количката с вече маркираното количество и цена на избрания продукт.

-       Ако искате да продължите закупуването само на този продукт натиснете бутона „Към плащане“ и продължете действията, според указанията в сайта.

-       Ако искате да продължите пазаруването и да поставите и други продукти в кошницата, след като сте прибавили вече избрания продукт в кошницата, отидете на втория продукт, който сте си харесали и отново натиснете бутона „Добави“, изчакайте да излезе съобщението:„ Вие успешно добавихте следва името на продукта, който сте добавили“ и продължете с плащането.

-       Ако искате да се откажете от пазаруването, кликнете на иконката с кошницата - най-отгоре на сайта има телефони и под тях има няколко икони, първо лупичката за търсене и четвъртата икона е количката с вече маркираното количество и цена на избрания продукт. Кликнете на маркираното поле „Виж кошницата“. Излиза информация за всички продукти, които сте избрали – количество и цена. Под всеки продукт в десния ъгъл има опция за изтриване, т.е. за отказ от покупка на този продукт – една иконка с кръстче. Ако я натиснете – се отказвате от покупката на избрания продукт

 1. Плащане
  След като сте прегледали всички продукти, които сте добавили в потребителската количка и сте готови да направите вашата поръчка, натиснете бутона 'Плащане'.

Плащането може да се осъществи по един предпочитан от Вас начин:

-       ePay.bg

-       плащане с карта Маестро, МастърКард или Виза

-       плащане с наложен платеж при доставка

-       с банков превод. Плащането с банков превод задължително се уточнява с един от служителите във фирмата

– г-н Петър Попов – управител, мейл -  peter_popov@giftsbg.net , телефон 0899 528 300

   г-жа Елиета Попова – мейл – elieta@giftsbg.net, телефон 0898 580 494

 

 1. Данни в процеса на плащане(поръчване)
  Проверете точността на предоставената информация, като адрес на доставка и адрес за плащане, и направете промени ако е необходимо. Когато сте готови и преминете през стъпките за плащане, натиснете бутона 'Поръчай“', за да изпратите вашата поръчка. Веднага след като сте изпратили поръчка, ще получите email с потвърждение и данни за поръчката. Ще Ви изпратим и последващ email, когато изпратим поръчката.