Въпрос:

Как да намерим „Подарък“ във Вашия сайт?

Отговор:

Първо трябва да си отговорите на въпроса: Имам ли идея точно какво искам да подаря, или в момента на търсенето очаквате да се спрете на нещо, което би Ви харесало.

-          Ако имате ясна представа какво търсите – тогава е лесно. Пускате ключовата дума в търсачката на Гугъл, или в търсачката на сайта и избирате това, което е най-близко до Вашата представа за търсения подарък.

-          Ако абаче, не знаете точно какво искате да подарите, а само знаете, че искате да е уникален и незабравим подарък, тогава започва приключението! Нашият съвет е първо да си определите лимит за  покупката. Ако искате подаръкът да бъде абсолютно уникален – реплика, уникат, лимитирана серия, протоколен подарък, корпоративен подарък – вижте качените продукти в мега менюто. Ако решите, че  искате да потърсите и нещо друго, вижте в мега менюто „Всички продукти“ и направете Вашия избор!

- Или просто се обадете на нашите телефони и се свържете с наш консултант, който ще Ви помогне да направите Вашия информиран избор!


Въпрос:

Могат ли продуктите да се персонализират

Отговор:

-          По желание на клиента „Попови корп“ ЕООД поставя метални табели с изписан кратък текст  на Репликите на античните съкровища, които са опаковани в луксозни дървени кутии. Табелките са залепени на самата дървена кутия.

-          По желание на клиента „Попови корп“ ЕООД поставя метални табели с изписан кратък текст на Репликите на античните съкровища, които са опаковани в луксозни дървени кутии вътре в самата кутия

-          Всеки продукт от нашия сайт е придружен със сертифкат, чийто текст може да се персонифицира, по желание на клиента


Въпрос:

Каква е опаковката на продуктите Ви

Отговор:

Всички продукти се предлагат и  с луксозна опаковка, а тези които се изпращат с Куриер и с транспортна опаковка. Моля, вижте предложенията за луксозни опаковки в категория ОПАКОВКИ. Продуктите са готови да бъдат подарени!От Вас се изисква само добро настроение!


Въпрос:

Какви грижи изискват продуктите

Отговор:

Всеки продукт, който изисква специални грижи и поддръжка се придружава от указание за ползване и поддръжка. Ако при доставката не сте получили това указание, моля съобщете, ще Ви изпратим незабавно!

 Въпрос:

Защо в електронния магазин за даден продукт пише, че е наличен, а в описанието на продукта пише, че доставката се извършва след няколко дни след одобряване на поръчката?

Отговор:

Повечето от нашите продукти - реплики на съкровища, авторски модели, са уникати и се изработват по поръчка. Платформата, на която е изграден електронния магазин няма такава опция ПО ПОРЪЧКА и за това НАЛИЧЕН, означава - има възможност да се изработи. Ако за продукта е отбелязано, че НЕ Е НАЛИЧЕН, означава, че в момента няма възможност да бъде изработен, или няма внос на този продукт