Ритон с глава на амазонка с крила, реплика

Налично
SKU
1009
890,00 лв.
Описание

Реплика на ритон с глава на амазонка с крила от Панагюрското златно съкровище

Амазонка с крила, реплика на ритон от Панагюрското златно съкровище

Уникалното тракийско съкровище, открито в Панагюрище и до днес провокира въображението и буди духовете на мнозина. Сервизът от девет уникални по своята изработка и с мистичните си сюжети съдове са  достойна украса за трапезата на неизвестен тракийски владетел на племето Одриси.

Част от това съкровище е ритонът с глава на амазонка с крила. Ритонът е изработен във формата на грасива женска грава. Предполага се, че това е главата на богинятаХера. Дръжката на ритона е с красиво оформен свинкс с крила.

Репликата е изработена от мед и е позлатена. Вместимостта на съда е 500 мл, височината е 20 см и широчината 10 см . 

Подарък от висока класа, само за ценители! 

Репликата се продава в луксозна дървена кутия, ръчно изработена, подплатена с  кадифе от вътрешната страна и специално изработено легло за амфората. 

Ако искате да направите незабравим протоколен, корпоративен или индивидуален подарък, това е Вашият избор. Изключително подходящ подарък за жена-победител, успялата жена, доказала своето място в живота, политиката или бизнеса!

Репликата на амазонката с крила често се поръчва като протоколен подарък и луксозен индивидуален подарък, с който се пожелава успех и благоденствие!

Цена без ДДС: 890 лв
Цена с ДДС: 1068 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Ритон с глава на амазонка с крила, реплика
Вашата оценка