Луксозен сребърен комплект "Чаши на боговете и тракийската принцеса"

Налично
SKU
4409
1 929,00 лв.
Описание

Луксозен комплект от сребърни чаши, частично позлатени, реплики на тракийски съкровища - чашата на боговете и чашата на тракийската принцеса.

Луксозен комплект от сребърни чаши - проба 999,9, частично позлатени със злато 24 карата, състоящ се от чашата на боговете и чашата на тракийската принцеса.

Чашата на боговете е античен сребърен бокал за вино, вдъхновена от древното Тракийско изкуство

Уникалният бокал с ред релефни глави на антични богини и ред глави на овен и лъв е изработен като авторски модел в духа на  античното тракийско изкуство. Тази чаша ни пренася в едно друго враме и ни кара да чувстваме величието на царските обредни ритуали. Женските глави са изобразени като глави на богини глави и ред глави на животни - лъв и овен. 

Бокалът е изработен по галваничен път от най-висока проба сребро - 999,9и е частично позлатена с 24 карата злато. Тегло на среброто - около 120 -140 гр. Диаметър на чашата в широката част - 8 см, височина - 9,5 см. Вместимост - 300 мл.

Сребърна чаша, изработена от най-висока проба сребро - 999,9, позлатена с 24 карата злато, Чашата на тракийската принцеса

Моделът на чашата е изработен от  наш известен скулптор, който рисува една мечта. Мечтата за съвършената чаша - изработена изцяло от сребро, елегантна като форма, с меандри  напомнящи античните съкровища от древна Тракия и Елада. Лека, излъчваща финес. От вътрешната страна на чашата се виждат точките на ръчно графирания меандър, което  доказва, че продуктът е абсолючен уникат - ръчна изработка. Това е чашата на тракийската принцеса.

Чашата е висока 10 см, диаметър - 7 см, вместимост - 160 мл, тежи около 80 гр. най-чисто сребро. Чашата е подходяща за коняк и бренди.

Комплектът се предлага в луксозна дървена кутия.

Изработва се по поръчка. Срок на изпълнение - 10 дни след потвърждаване на поръчката.

Цена без ДДС - 1929 лв

Цена с  ДДС - 2 314,80 лв

Уникален комплект сребърни чаши за уникални хора

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Луксозен сребърен комплект "Чаши на боговете и тракийската принцеса"
Вашата оценка