Съвършенство, сребърно колие, ръчна изработка филигран с марказити

Налично
SKU
2425
265,00 лв.
Описание

Ръчно изработено сребърно колие, филигран, с ярко червени марказити, Съвършенство

Сребърно колие, изработено с ювелирната техника филигран, с инкрустирани забележителни марказити. Едно колие, което напълно заслужава името си "Съвършенство."

Филигран е древна ювелирна техника, използвана в бижутерията. С нея се изработват фини изделия от тънка нишка, най-често от благороден метал. Чрез изкусното преплитане и спояване на тази нишка се създават прекрасни ажурни творения. Трудоемкият процес се извършва изцяло на ръка, с изключение на полирането.

Марказитът е минерал, познат на човечеството от древни времена, изключително красив и особено въздействащ камък. Наричан е камък на инките, тъй като именно инкити го откриват и използват за първи път. Древните индианци вграждат парченца марказит в своите накити, които по-късно са открити от археолози.

Марказитът е камък за хора с бистър ум и отворено сърце. Господарят на този камък придобива увереност, страхът не му е познат, призван е да бъде лидер. Макразитът е добър талисман за бебетата, защото ги успокоява и пази от страхове.

Съвършенство е бижу, което е изработено по забележителен начин от майстори бижутери от Мидият, един приказен град в Турция, където най-старата християнска общност на сюреаните все още пази традицията на изработка на филигран от сребро, вълшебството на бижутата. И за да може цикълът на приказност, тайнство и съвършенство да бъде завършен, е прибавен камъкът на инките, марказит, който привлича и омайва със своя ярко червен цвят!

Цена без ДДС - 265 лв

Цена с ДДС - 318 лв

Съвършено бижу за дами със съвършен вкус!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Съвършенство, сребърно колие, ръчна изработка филигран с марказити
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.