Ръчно бродиран копринен шал

Налично
SKU
4004
120,00 лв.
Описание

Ръчно бродиран копринен шал, черен, или тъмносин, със златни, или сребърни конци

Ръчно бродиран копринен шал, черен, или тъмносин, със златни, или сребърни конци

Българската шевица е красива стилна и наситена със символи. Основен символ в този уникален, ръчно бродиран шал е големия Маказ, който се изразява като два малки триъгълника от двете страни на основното тяло на маказа. Същността на тази фигура е семейството, или Бащата и Майката, дали израз на своето изначално предназначение - да създадат и родят продължение на рода – детето, тоест изпълнена е напълно главната цел на създаването на семейството. Основната идея, заложена в Маказа и осъществено в Големия Маказ е раждането.  Триъгълниците илюстрират две деца, момче и момиче, но те не са полово означени, което е универсалност на символа в интерпретацията на възможното раждане на детето: момче и момиче, две момичета или две момчета, всяко поставено като символ до единия от родителите и така приемащо неговата символика – мъжко или женско, момче или момиче.

Уникален, ръчно бродиран шал, подходящ за подарък на човек, която държи на основната християнска ценност - семейството! Стилен, ефектен, неподражаем подарък!  

Изработва се по поръчка от копринен жоржет или коприна, с копринени конци. Размерът на шала е 140 см на 20 см. Срок на изпълнение - 7 работни дни.

Цена без ДДС - 120 лв

Цена с ДДС - 144 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Ръчно бродиран копринен шал
Вашата оценка