Луксозен тракийски сувенир

Налично
SKU
3008
320,00 лв.
Описание

Луксозен сувенир от серията "Тракийски царе и съкровища", изработен от мед, позлатен с 24 каратово злато.

Уникален луксозен сувенир от серията "Тракийски царе и съкровища", изработен от мед, позлатен с 24 каратово злато.

Художествената реплика на златната маска на тракийския цар Терес е изработена в умален размер и е закрепена на луксозна  поставка.

На поставката може да се залепи позлатена табела с надпис. Табелата със стандартния надпис на български или английски "Тракийски златни съкровища", "Thracian Golden Treasures" е включена в цената на продукта. По желание на клиента, може да се изработи метална табела с текст на клиента. Цената на този вид табела е 21 лв без ДДС.

Сувенирът се предлага се опакован и в луксозна дървена кутия. 

Сувенирът се изработва по поръчка. Срок на изпълнение - 5 дни.

Уникалното тракийско съкровище, открито в античната могила Светицата край град Шипка и до днес провокира въображението и буди духовете на мнозина. Уникалната златна маска е на владетеля на Одриското царство цар Терес, живял през втората половина на V в. пр. Христа, заявява ръководителят на експедицията "Темп 2004" ст.н. с. д-р Георги Китов от Археологическия институт, 24 часа след като археолозите попадат на уникалното съкровище. Такава находка не е намирана нито у нас, нито на Балканите, казва щастлив българският Индиана Джоунс.

Оригиналната маска е изработена с индивидуални черти на владетеля и е изработена от масивно 24-каратово злато с тегло около 670 гр. Маската се предлага и в луксозна дървена кутия. 

Перфектен корпоративен подарък, класен фирмен подарък!

Цена без ДДС: 320 лв
Цена с ДДС: 384 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Луксозен тракийски сувенир
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.