Сребърен комплект с рубини – Цветето на любовта

Налично
SKU
1002447
95,00 лв.
Описание

Сребърен комплект с рубини цвете.

Нежен сребърен комплект с рубини

Комплект за дами, състоящ се от колие и обеци от масивно сребро 925 с рубини, бели цирконии и романтичен флорален дизайн.. Мистичният скъпоценен камък с наситен червен цвят ще донесе огъня в живота Ви! Рубинът центрира фокуса в това, което е важно за носещия го. В древността се е смятало, че този скъпоценен камък има магически и лечителски свойства. Той е вечният символ на любовта. Чудесен талисман за сближаване на хората, пазител на искрената обич, носител на мощна енергия и желанието за победа.

Колието е с 1,2  карата рубини с размер 0,5см. х 0,3см. Дължина на верижката: 45см. Размер на висулката: 1,3см. х 1,3см. Общо тегло: 2,5гр.

Обеците са с 1,2 карата рубини и са с размер 0,4см. х 0,2см. Тегло: 1,7гр.

Цена без ДДС – 95 лв

Цена с ДДС – 114 лв

Бижутата са опаковани в текстилна торбичка или пластмасова кутийка. Ако искате опаковката да е луксозна кутийка, моля вижте нашите предложения в категория "ОПАКОВКИ" или се обадете по телефона. 

Ако желаете експресна поръчка, изпращане по куриер, или доставка с наш куриер в деня на поръчката, цената за експресната поръчка е 12лв + цената на бижуто + цената на доставка за София от наш куриер / 6лв./ или цената на куриерската фирма за доставка.

Комбинацията между стилния дизайн на всеки елемент от комплекта и ослепителният блясък на рубина, създава необходимата за всяко елегантно бижу хармония. Изберете скъпоценният камък, с който ще обгърнете днешното щастие!

Стилният комплект със скъпоценен камък рубин ще се превърне в любимият подарък за Вашата любима жена, майка или приятелка. Увековечете най-искрените си чувства под формата на луксозни бижута, които ще оставят дълбок красив спомен в сърцето на техния получател!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Сребърен комплект с рубини – Цветето на любовта
Вашата оценка