Сребърен комплект с естествен топаз – Елегантност

Налично
SKU
1001810
124,00 лв.
Описание

Сребърен комплект с естествен син топаз.

Сребърен комплект с естествен топаз

Стилен комплект, състоящ се от колие, пръстен и обеци от масивно сребро 925 с естествени сини топази. Смята се, че човек, който носи скъпоценният камък е винаги оптимистично настроен, в състояние е да се радва на живота и да се наслаждава на вътрешното си спокойствие. Дарява на жените красота, привлича чистата любов в живота и сбъдва желанията им. Символизира добротата и може да неутрализира негативната енергия, а хората, които го носят са възнаградени с късмет.

Колието с 3,1 карата естествен топаз е с размери 0,9см. х 0,9см. Размер на висулката 3,1см. х 2,2см. Дължина на верижката: 45см. Общо тегло: 4,9гр.

Пръстенът е с 1,5 карата естествен топаз, който е с размер 0,7см. х 0,7см. Тегло: 1,6гр.

Обеците са с 1,9 карата естествени топази и са с размер 0,6см. х 0,6см. Размер на обеците: 0,8см. х 0,8см. Тегло: 1,2гр.

Цена без ДДС – 124лв

Цена с ДДС – 148,80лв

Бижутата са опаковани в текстилна торбичка или пластмасова кутийка. Ако искате опаковката да е луксозна кутийка, моля вижте нашите предложения в категория "ОПАКОВКИ" или се обадете по телефона. 

Ако желаете експресна поръчка, изпращане по куриер, или доставка с наш куриер в деня на поръчката, цената за експресната поръчка е 12лв + цената на бижуто + цената на доставка за София от наш куриер / 6лв./ или цената на куриерската фирма за доставка.

Комбинацията между стилния дизайн на всеки елемент от комплекта и ослепителният блясък на естествения син топаз, създават необходимата за всяко елегантно бижу хармония. Изберете скъпоценният камък, с който ще обгърнете днешното щастие!

Стилният комплект със скъпоценен камък топаз ще се превърне в любимият подарък за Вашата любима жена, майка или приятелка. Увековечете най-искрените си чувства под формата на луксозни бижута, които ще оставят дълбок красив спомен в сърцето на техния получател!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Сребърен комплект с естествен топаз – Елегантност
Вашата оценка