Сребърен комплект със сапфир Александрит – Безценна

Налично
SKU
1004025
99,00 лв.
Описание

Сребърен комплект със сапфир Александрит.

Елегантен сребърен комплект със сапфир Александрит

Стилен комплект, състоящ се от колие и обеци от масивно сребро 925 с изящен сапфир Александрит, обгърнат от бели цирконии. Това е един от най-ценните ювелирни камъни, разновидност на хризоберила с името Александрит. В природата се среща много рядко. Наричан е още „камъкът-хамелеон“, защото променял цвета си според настроението на неговия притежател. Символ е на дълголетието и благоденствието. Носен близо до сърцето въздейства за душевното спокойствие.

Колието с 2,5 карата сапфир Александрит е с размер 0,8см. х 0,8см. Размер на висулката 1,8см. х 1,3см. Дължина на верижката: 45см. Общо тегло: 3,5гр.

Обеците са с 6,0 карата сапфири Александрит и са с размер 0,8см. х 0,8см. Размер на обеците: 1,5см. х 1,2см. Тегло: 4,3гр.

Цена без ДДС – 99лв

Цена с ДДС – 118,80лв

Бижутата са опаковани в текстилна торбичка или пластмасова кутийка. Ако искате опаковката да е луксозна кутийка, моля вижте нашите предложения в категория "ОПАКОВКИ" или се обадете по телефона. 

Ако желаете експресна поръчка, изпращане по куриер, или доставка с наш куриер в деня на поръчката, цената за експресната поръчка е 12лв + цената на бижуто + цената на доставка за София от наш куриер / 6лв./ или цената на куриерската фирма за доставка.

Комбинацията между стилния дизайн на всеки елемент от комплекта и ослепителният блясък на лилавия сапфир Александрит, създават необходимата за всяко елегантно бижу хармония. Изберете скъпоценният камък, с който ще обгърнете днешното щастие!

Стилният комплект със скъпоценен камък Александрит ще се превърне в любимият подарък за Вашата любима жена, майка или приятелка. Увековечете най-искрените си чувства под формата на луксозни бижута, които ще оставят дълбок красив спомен в сърцето на техния получател!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Сребърен комплект със сапфир Александрит – Безценна
Вашата оценка