Икона на Св. Йоан Рилски 1

Налично
SKU
520
29,00 лв.
Описание

Икона на Свети Йоан Рилски

Икона на Свети Йоан Рилски

Копие на икона на Св. Йоан Рилски от ранното възраждане XVIII-XIX в. Техниката на иконата е надживописван с темперни бои печат върху дърво, платно, грунд и златен варак. Износът от страната е разрешен.

Широчина на иконата 9 см, височина 13см и дебелина на дървото 1 см.Иконата се изработва по поръчка. Срок на изпълнение - 3 дни.

Иконата - защитник и пазител на дома, семейството, офиса и работата ни. Във всеки български, християнски дом е хубаво  да има икона на Свети Йоан Рилски - Чудотворец, светеца закрилник на всички българи. 

"Не е силен този, който откъсне и захвърли този цвят. По-трудно и благородно е да го посееш, отгледаш с любов и да умееш да му се радваш. Така и вие не мислете, че сте силни, когато оръжието ви служи, за да убивате. Старайте се да побеждавате в себе си лошите наклонности, за да бъдете добри войницив духовната война" -  Обръщение на св. Йоан Рилски към царските войници, посланици на цар Петър - Валентина Друмева, из "Цветя от Рила"?

Един чудесен и интелигентен подарък за всеки български християнин, подарък за дома, подарък за сватба, подарък за офиса, подарък за мъж или подарък за юбилей.

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Икона на Св. Йоан Рилски 1
Вашата оценка