Сребърен пръстен с изумруд – Изящество

Налично
SKU
1001645
47,00 лв.
Описание

Луксозен сребърен пръстен с изумруд и 25 бели цирконии.

Сребърен пръстен с изумруд

Пръстен от масивно сребро 925 с изумруд, обгърнат от 25 бели цирконии. Невероятният скъпоценен камък с дълбок зелен цвят винаги предизвиква възхищение! Наричан още „камъкът на красотата и богатството", поставен върху елегантен пръстен, впечатлява със своята красота и блясък. Изумрудът носи благополучие, късмет и щастие на своя притежател. Символ е на висшата форма на любов и безкористното приятелство.

Великолепният изумруд е 1,5 карата и е с размер 0,8см.

Общо тегло: 3,1гр.

Цена без ДДС – 47 лв

Цена с ДДС – 56,40 лв

Луксозният сребърен пръстен с изумруд може да се съчетае с подходящо колие по избор от нашия сайт, за да създадете уникален комплект за подарък!

Бижуто е опаковано в текстилна торбичка или пластмасова кутийка. Ако искате опаковката да е луксозна кутийка, моля вижте нашите предложения в категория "ОПАКОВКИ" или се обадете по телефона.

Ако желаете експресна поръчка, изпращане по куриер, или доставка с наш куриер в деня на поръчката, цената за експресната поръчка е 12лв + цената на бижуто + цената на доставка за София от наш куриер / 6лв./ или цената на куриерската фирма за доставка.

Комбинацията между нежния дизайн на халката и ослепителният блясък на изумруда, създава необходимата за всяко елегантно бижу хармония.

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Сребърен пръстен с изумруд – Изящество
Вашата оценка