Малка позлатена роза

По поръчка
SKU
1083
72,00 лв.
Описание

Малка позлатена роза с поставка от корк и стъклен купол

Позлатена, малка естествена роза   

Малката позлатена роза е пластика на символа на България. Розата се изработва по поръчка и всеки продукт е уникат. Избират се най-добрите образци директно от прирората. Естествената роза се покрива с мед и злато 24 карата по метода галванопластика.  Производството на позлатената българска роза е  уникално и е единствено по рода си в Европа, предвид технологията по която се изработва. Тази малка пластика на естествена роза, позлатена с 24 каратово златно покритие е с доказано качество на изработката и уникална индивидуалност .

Розата е символ на България и е чудесен български подарък . Една вечна, неувяхваща българска роза.

Позлатената българска роза често се поръчва като протоколен и корпоративен подарък. Тази роза бе подарена на съпругата на японския посланик на първата обща изложба на авторите на електронния магазин giftsbg.net през 2013 г.

Снимки от първата изложба "Сакура - празникът на цъфналите вишни" на електронната галерия giftsbg.net можете да разгледате и в нашата ГАЛЕРИЯ.

Златната роза е символ и на вечната любов. Това я прави незабравим подарък за сватба. Българската роза украси празника на японски младоженци в деня на тяхната сватба.

Снимки от японската сватбена церемония, на която бе подарена златната българска роза, можете да видите в ГАЛЕРИЯТА.

Златната роза е поставена на  кръгла коркова основа със стъклен купол. Височина на стъкления купол - 12 см. Височина на самата роза - около 10 см.

Цена без ДДС: 72 лв
Цена с ДДС: 87 лв

Малката пластика на златната роза е уникален подарък за юбилей, за Св. Валентин и често се поръчва като подарък за Коледа. Най-често се поръчва като подарък за 10 годишен юбилей от сватбата 

Златната роза е най-често поръчван подарък за лекар, дипломат, учител и шеф!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Малка позлатена роза
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.