Златни антични царски бокали

Налично
SKU
2107
2 117,00 лв.
Описание

Комплект златни антични царски бокали, състоящ се от две чаши на хан Аспарух и скифос на любовта.

Комплект на античните царски бокали на българските владетели и скифос на любовта.

Комплектът се състои от реплики на ритуалните царски бокали на хан Аспарух, основателя на българската държава и тракийския скифос на любовта.

Репликите на комплекта  чаши от прабългарското съкровище, открито в Над Сент Миклош, на хан Аспарух и тракийския скифос на любовта, с изображение на ероси, са изработени по метода на леене от месинг, а след това са позлатени с 24 каратово злато по галваничен път. Напълно годни са за употреба.

Височината на царския бокал на Аспарух е 7,5 см. Диаметърът на отвора е 7 см, а диаметърът на най-широката част на чашата е 10,5 см. Вместимост - 400 мл.

Височината на по-малката чаша на хан Аспарух 5 см. Диаметърът на отвора е 5 см, а диаметърът на най-широката част на чашата е 7 см. Вместимост -   мл.

Височината на скифоса е 13 см, диаметъра е 19 м. Вместимост -  мл.

Комплектът на репликите на златните антични царски бокали е част от "Царската колекция, 2021" и се изработва по поръчка в лимитирана серия от 5 комплекта  годишно. Всяка чаша притежава личен печат, пореден номер и поименен сертификат.

Цена без ДДС - 2 117 лв

Цена с ДДС - 2 540,40 лв

Срок на изпълнение 10 работни дни. Комплектът е опакован е в луксозна кутия, на която има възможнаст да се постави метална табела  с текст на клиента.

Уникален  царски подарък за юбилей. Незабравим подарък за сватба.

Подходящ протоколен и корпоративен подарък.

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Златни антични царски бокали
Вашата оценка