Жълти орхидеи, рисуван шал от естествена коприна

По поръчка
SKU
3805
130,00 лв.
Описание

Рисуван шал от 100% естествена коприна, Жълти орхидеи

Орхидеята – кралицата на цветята, нарисувана в слънчево жълто върху шал от 100% естествена коприна, създава усещането за неповторим оптимизъм и елегантност

Жълтият цвят, цветът на слънцето, предизвиква оптимизъм! В християнство, всичко свързано до божественото е с жълто-златиста окраска! В Китай, жълтият цвят се свързва с могъществото на империята.

Орхидеята е символ на женствеността, естетиката и творческото начало. Историите и легендите за орхидеите са изпълнени с много приключения и тайнственост. Една приказка от остров Ява разказва за невероятно красива богиня, която отишла при хората, за да им предаде от своята доброта и взаимно разбирателство. Но била прогонена с присмех и презрение. Тогава тя се върнала уверена в неземните си сили и заплашила хората. Хората се уплашили и се разкаяли, а богинята великодушно им простила. На мястото, където тя пренощувала в гората, поставила нежно було. Когато вятърът го отнесъл, на земята и по дърветата израснали нежни, ароматни цветя с неземно красиви цветове. Така се появили орхидеите.

Има легенда, която разказва как прекрасната Венера, докато се наслаждавала на любовни игри, изпуснала обувката си и тя се превърнала във възхитително цвете, символ на сексуалността й. Това цвете било орхидеята.

500 г.пр.н.е. Конфуций определя аромата на орхидеята като Кралско ухание. Орхидеята е символ на пролетта, на изяществото и приятелството, символ на любов и любовното щастие, а според фънг шуй и носител на любов. Тя зарежда с мощен емоционален заряд, дарява с бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия. Ако трябва да постигнете бързо нещо, заобиколете се с орхидеи – живи цветя, картини или дори изображение върху екрана на монитора ви. Особено внимание се обръща на бялата орхидея като символ на чистота и съзидателност.

Уникалният шал от луксозната  колекция за ценители е изработен в единична бройка и е подарък, който няма аналог като стил и класа! 

Ръчно рисуваният шал е изработен от 100 % естествена коприна хаботай, средна плътност, рисуван е с вдъхновение, майсторство и отдаденост.  Шалът е дълъг 160 см  и широк 52 см. Ръчно подгънат

Цена без ДДС - 130  лв 

Цена с ДДС - 156 лв

Шал от естествена коприна, ръчно рисуван с жълти орхидеи кралицата на цветята, луксозен подарък за кралица! 

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Жълти орхидеи, рисуван шал от естествена коприна
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.