Рисуван шал от естествена коприна, Lady

По поръчка
SKU
3801
350,00 лв.
Описание

Ръчно рисуван шал от естествена коприна, Лейди, уникат

Ръчно рисуван шал от 100% естествена коприна, Lady

Специална колекция за истински дами

Елегантна, красива, изумителна лейди, която съзнава своята красота, стил и класа! Дамата е жена с присъствие, тя може да няма  манекенски размери и да не отговаря на съвременните стандарти на пластичната хирургия за красота, но това е жена, която задължително ще Ви впечатли и ще Ви накара да се обърнете след нея. Стилна, класна, овладяна, артистична и лека екзотичност, заимствана  от източната естетика. Една дама знае как ненатрапчиво да носи своята елегантност и да внушава респект. Дамата носи с достойнство своята шапка и се намята небрежно, като кралица със своя тюркоазен шал!

Уникален шал от луксозната  колекция за ценители е подарък, който няма аналог като стил и класа! 

Ръчно рисуваният шал е изработен от 100 % естествена коприна хаботай, средна плътност, рисуван е с вдъхновение, майсторство и отдаденост. Размерът на шала е достоен за истински дами с усет към непреходния стил и изтънчен шик. Шалът е дълъг 215 см  и широк 55 см. Ръчно подгънат

Цена без ДДС - 350 лв 

Цена с ДДС - 420 лв

Шалът е уникат, единична бройка. Шал, достоен за истински дами със стил и класа!

Шаловете се поръчват като протоколни подаръци и като луксозни подаръци за елегантни  дами, които знаят смисъла и съдържанието на понятието Lady!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Рисуван шал от естествена коприна, Lady
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.