Колекционерска порцеланова фигура With love

Налично
SKU
30014
Special Price 145,00 лв. Regular Price 200,00 лв.

Незабравим подарък, луксозна порцеланова фигура от специалната колекция на Royal Worchester Незабравими спомени, носеща поетичното име "С любов".

Royal Worchester е една от най-старите фабрики за порцелан в Англия, открита през 1750 год.  През 1788 г. крал Джордж III официално присъжда на фабрика наименованието "доставчик на кралския двор", и фирмата Royal Worchester  става производител на кралския порцелан, с най-високо качество. Правото за доставчик на кралския двор е потвърдено и от кралица Елизабет II. 

Безусловно, продуктите на Royal Worchester са еталон за стил, класа и  съвършенство. Дизайнерите на фабриката, често пускат в производство колекционерски колекции, чиито продукти са вдъхновени от шедьоврите на световната литература. Всеки продукт носи наименованието, на колекцията, името на дизайнера и печата на фабриката.

Такава е и порцелановата пластика от кралската колекция "С любов". Момиченце, с вид на ангел подарява красива роза с любов. Цялата фигура е в бяло, като ангилеско присъствие. Фигурата излъчва любов, чистота и невинност. Носи строгата елегантност на кралско украшение, където безусловното качество само по себе си е достатъчно!

Фигурата е висока 20 см. Единствена бройка, уникат.

Незабравим, кралски подарък, символ на висока класа и изискан вкус! 

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска порцеланова фигура With love
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.