Колекционерска порцеланова фигура With love

Налично
SKU
30014
167,00 лв.

Незабравим подарък, луксозна порцеланова фигура от специалната колекция на Royal Worchester Незабравими спомени, носеща поетичното име "С любов".

Royal Worchester е една от най-старите фабрики за порцелан в Англия, открита през 1750 год.  През 1788 г. крал Джордж III официално присъжда на фабрика наименованието "доставчик на кралския двор", и фирмата Royal Worchester  става производител на кралския порцелан, с най-високо качество. Правото за доставчик на кралския двор е потвърдено и от кралица Елизабет II. 

Безусловно, продуктите на Royal Worchester са еталон за стил, класа и  съвършенство. Дизайнерите на фабриката, често пускат в производство колекционерски колекции, чиито продукти са вдъхновени от шедьоврите на световната литература. Всеки продукт носи наименованието, на колекцията, името на дизайнера и печата на фабриката.

Такава е и порцелановата пластика от кралската колекция "С любов". Момиченце, с вид на ангел подарява красива роза с любов. Цялата фигура е в бяло, като ангилеско присъствие. Фигурата излъчва любов, чистота и невинност. Носи строгата елегантност на кралско украшение, където безусловното качество само по себе си е достатъчно!

Фигурата е висока 20 см. Единствена бройка, уникат.

Незабравим, кралски подарък, символ на висока класа и изискан вкус! 

Цена без ДДС: 167лв
Цена с ДДС: 200,40лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска порцеланова фигура With love
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.