Бродирана картина, Колелото на живота

Налично
SKU
1301
30,00 лв.
Описание

Бродирана картина "Колелото на живота"

Бродирана картина с рамка, Колелото на живота

Символиката и естетиката на българската шевица са уникални. Всеки елемент има своя дълбок смисъл и послание. Центърът на женското начало е запълнен, т.е. е оплоден. Това е съкровено послание за успех и изобилие на всяко начинание . Цветето на живота - ДНК-то на вселената е във форма на кръст, със знанието вярата да бъде неразделна част от дома, в който е поставена шевицата. Цветето на живота е обградено от четири летящи птици, символ на мъжкото начало - всяко огнище трябва да се пази, а мечтите на обитателите му да летят... И финалният щрих на мотива е оформянето на фигурите във формата на схвастика, чието значение е спиралата на живота. Спиралата, чийто център е любовта, а движещата сила е развитието и резултатът е благоденствие и проспоритет!

Основна роля в българската шевица играят цветовете. Това са червеният и зеленият цвят върху бяла основа. Червеният цвят за българите символизира майчината кръв и продължението на живота. Той предпазва от “лоши очи” и уроки. Зеленият цвят дава израз на вечно възраждащия се живот и се свързва с дървото на живота - универсалният човешки символ за Всемира. Белият цвят разкрива силата на чистотата, нетленността, неопетнената младост и божествената светлина

Красива картина с рамка и бродирана шевица /машинна бродерия/ върху памана. Рамките се поставят, в зависимост от това какви рамки се внасят в момента.

Цена без ДДС - 30 лв

Цена с ДДС - 36 лв

Чудесен български подарък за юбилей, за приятел! Подходящ протоколен и фирмен подарък с достъпен бюджет.

Картината често се поръчва като протоколен подарък!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Бродирана картина, Колелото на живота
Вашата оценка