Сребърен комплект с изумруди – Изящен блясък

Налично
SKU
1003486
99,00 лв.
Описание

Елегантен сребърен комплект с изумруди.

Елегантен сребърен комплект с изумруди

Комплект за дами, състоящ се от колие и обеци от масивно сребро 925 с изумруди и нежна овална форма. Красивият дизайн на бижутата им придава излючителна елегантност. Скъпоценният камък изумруд е бил сред любимите на Клеопатра, като е смятан за лековит и използван за символ на безсмъртието. Хармонизира и подпомага семейното щастие и вярност. Човекът, който носи бижу с изумруд е защитен от влиянието на зли магии и е застрахован от нещастия.

Колието е с 1,1 карата изумруд с размер 0,8см. х 1,0см. Дължина на верижката: 45см. Общо тегло: 2,8гр.

Обеците са с 0,9 карата изумруди и са с размер 0,6см. х 0,8см. Размер на обеците: 2,5см. х 0,9см. Тегло: 2,5гр.

Цена без ДДС –  99 лв

Цена с ДДС – 118,80 лв

Бижутата са опаковани в текстилна торбичка или пластмасова кутийка. Ако искате опаковката да е луксозна кутийка, моля вижте нашите предложения в категория "ОПАКОВКИ" или се обадете по телефона. 

Ако желаете експресна поръчка, изпращане по куриер, или доставка с наш куриер в деня на поръчката, цената за експресната поръчка е 12лв + цената на бижуто + цената на доставка за София от наш куриер / 6лв./ или цената на куриерската фирма за доставка.

Комбинацията между стилния дизайн на всеки елемент от комплекта и ослепителният блясък на изумруда, създава необходимата за всяко елегантно бижу хармония. Изберете скъпоценният камък, с който ще обгърнете днешното щастие!

Стилният комплект със скъпоценен камък изумруд ще се превърне в любимият подарък за Вашата любима жена, майка или приятелка. Увековечете най-искрените си чувства под формата на луксозни бижута, които ще оставят дълбок красив спомен в сърцето на техния получател!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Сребърен комплект с изумруди – Изящен блясък
Вашата оценка