Ръчно рисуван шал от естествена коприна, Ириси

Налично
SKU
3802
130,00 лв.
Описание

Ръчно рисуван шал от естествена коприна, уникат, Ириси

Ръчно рисуван шал от 100% естествена коприна, Ириси

Специална колекция за изискани дами

Елегантната, красива, изумителна дама, която съзнава своята красота, стил и класа! Дамата е жена с присъствие, която задължетелно ще Ви впечатли и ще Ви накара да се обърнете след нея. Стилна, класна, овладяна, артистична и с лека екзотичност, като елегантно цвете...

В Япония ирисът се счита за символ на войнския дух. Погледнете изправените му листа , те наистина приличат на мечове. В Древен Египет ирисът символизира красноречието, а според християнските традиции това цвете  олицетворява Христовите страдания и затова често се отглежда в манастирите. Само в едно цвете е събрана символиката и мъдростта на древния свят!

Уникалната символика на Ириса /Ирида на старогръцки/ прави този шал с ириси достоен символичен подарък, с персонално послание. Шалът с ириси е не само красив, той е и приказен и вдъхновяващ подарък за всяка дама -  съпруга, делови партньор, майка!

Уникалният шал от луксозната  колекция за ценители е изработен в единична бройка и еподарък, който няма аналог като стил и класа! 

Ръчно рисуваният шал е изработен от 100 % естествена коприна хаботай, средна плътност, рисуван е с вдъхновение, майсторство и отдаденост. Размерът на шала е достоен за истински дами с усет към непреходния стил и изтънчен шик. Шалът е дълъг 200 см  и широк 55 см. Ръчно подгънат

Цена без ДДС - 130 лв 

Цена с ДДС - 156 лв

Шалът е уникат, единична бройка. Шал, достоен за истински дами със стил и класа!

Шаловете се поръчват като протоколни подаръци и като луксозни подаръци за елегантни  дами, които знаят смисъла и съдържанието на понятието Дама!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Ръчно рисуван шал от естествена коприна, Ириси
Вашата оценка