Оригинална колекционерска фигура Синьо цвете, Сваровски

Налично
SKU
30026
250,00 лв.
Описание

Оригинална кристална фигурка на Сваровски, Синьо цвете, част от ВИП колекционерската колекция на фабриката.

Оригинална колекционерска фигура Синьо цвете от ВИП колекцията на Сваровски

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Да се подари колекционерска кристална фигура на Сваровски това е покана за създаване на вълшебен свят с приказни мечти. Малките кристални фигурки създават чувство на приказност, лукс и уникалност. Изработката на фигурките от ВИП колекцията на Сваровски е неподражаема и може би за това фигурките от колекционерските колекции се ценят повече и понякога са с по-високи цени от фигурите от естествени скпоценни камъни като топаз, изумруд и сапфир.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски. Това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети в света.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети.

Подаръкът на колекционерска фигура, от специалните серии на Сваровски е признак на изискан вкус и овладян лукс.

Фигурката на синьото кристално цвете е изумително елегантна фигура, оригинално произведена от Сваровски. Цветето е ситуирано върху овална поставка. Когато въздухът се раздвижи, цветето започва елегантно да се полюшва, а листенцето започва да трепти. Истински малък шедьовър.

Цветето е опаковано в оригинална кутия и притежава оригинален сертификат на Сваровски.

Налична - една бройка. Само за колекционери!

Размери: 6х2,5 см

Цена без ДДС - 250 лв

Цена с ДДС - 300 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Оригинална колекционерска фигура Синьо цвете, Сваровски
Вашата оценка