Ръчно плетено одеяло "Бъдни вечер"

Налично
SKU
1061
175,00 лв.
Описание

Ръчно плетено одеяло на една кука "Бъдни вечер"

Многоцветно одеяло, ръчно плетено на една кука "Бъдни вечер"

Многоцветното одеяло е застлано на дивана. Бъдни вечер. Софрата с боб, сърми, ошав, питката с паричката, Бъдника е подредена. Свещта е запалена и всички около масата шептят забравената молитва "Отче наш". За миг забравяме делничните задачи, делничните тревоги. Обръщаме се към Отеца да изпросим милост, закрила, здраве и благополучие за нас, за семействата ни, за близките ни! Децата чакат и тръпнат да видят в кого ще се падне паричката....Най-светлият, най- семейният празник! Бъдникът се разчупва от най-възрастния. Хлябът се раздава на всички...Ценности, традиция, българщина, уют, мир и благоденствие цари у дома.

А на дивана грее одеялото на баба "Бъдни вечер". В него са вплетени молитвите, пожеланията, наричанията на баба за здраве, любов, благоденствие, успехи, радост и щастие за семейството! Все простички и истински неща, без които животът би бил празен!

Многоцветно одеяло, ръчно плетено на една кука. Състои се от 35 абсолютно различни бабини квадрати, всяко от тях изплетено от 5 различни цвята. За изплитането на одеялото са използвани 31 различни цвята . Съставът на преждата, от която е изплетено одеялото е Акрил и вълна. Размерът на одеялото е  160 см на 128 см. Теглото му е около 1,5 кг и е подходящо за единично легло. Уникален, интериорен подарък за Коледа!

Одеялото е продадено.

Плете се по поръчка. Всяко одеяло е уникат и цветовите комбинации не се повтарят. При поръчка, готовото одеяло се одобрява от клиента и след това се изпраща. Срок за изпълнение - 10-15 дни.

Цена без ДДС - 175 лв

Цена с ДДС - 210 лв

Оригинален подарък за Коледа!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Ръчно плетено одеяло "Бъдни вечер"
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.