Колекционерска миниатюра лейка, ВИП колекцията на Сваровски

Налично
SKU
30032
90,00 лв.
Описание

Миниатюрна фигурка, кристал Сваровски, оригинална ВИП колекция Cristal memories

Колекционерска фигурка от кристал Сваровски, лейка, специална ВИП колекция Cristal memories за дома и градината

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Да се подари колекционерска кристална фигура на Сваровски това е покана за създаване на вълшебен свят с приказни мечти. Малките кристални фигурки, в комбинация със злато създават чувство на приказност, лукс и уникалност. Изработката на фигурките от ВИП колекцията на Сваровски е неподражаема и може би за това фигурирките от колекционерските колекции се ценят повече и понякога са с по-високи цени от фигурите от естествени скъпоценни камъни като топаз, изумруд и сапфир.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски, някои от тях са комибинирани с висококачествен метал, предимно злато и това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети. Ако търсите оригинални, наистина луксозни подаръци и сувенири, този кристално-златен телефон определено трябва да бъде в листата на фаворитите Ви.

Подаръкът на колекционерска фигура, от специалните серии на Сваровски Cristal memories е признак на изискан вкус и овладян лукс.

Фигурката на лейката е изумително елегантна оригинална фигура, произведена през 1997 год. от Сваровски, Австрия.  Опакована е в оригинална кутия. Фигурката е придружена от оригинален сертификат на производителя.

Налична - една бройка- Само за колекционери!

Цена без ДДС - 90 лв

Цена с ДДС - 108 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска миниатюра лейка, ВИП колекцията на Сваровски
Вашата оценка