Лъв, колекционерска кристална фигура на Сваровски

Налично
SKU
30023
Special Price 350,00 лв. Regular Price 400,00 лв.
Описание

Колекционерска фигура на лъв от кристал Сваровски. Уникален подарък за ценители

Лъв, оригинална колекционерска фигурка от кристал Сваровски

Дори и малкото на лъва е Лъв. Фигурата на горския цар е колкото малка, толкова и внушителна. Кристалът е шлифован ювелирно, а цветът му напомня цвета на пустинята и величествената грива на горския цар.

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Да се подари колекционерска кристална фигура на Сваровски това е покана за създаване на вълшебен свят с приказни мечти. Малките кристални фигурки, в комбинация със злато създават чувство на приказност, лукс и уникалност. Изработката на фигурките от ВИП колекцията на Сваровски е неподражаема и може би за това фигурирките от колекционерските колекции се ценят повече и понякога са с по-високи цени от фигурите от естествени скпоценни камъни като топаз, изумруд и сапфир.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски, някои от тях са комибинирани с висококачествен метал, предимно злато и това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети.

Кристалната фигура на лъва е в единична бройка.Оригинална опаковка на Сваровски.

Размери: 9х5см

Уникален подарък за всеки, който е зодия лъв и за всеки, койко се чувствува истински български лев!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Лъв, колекционерска кристална фигура на Сваровски
Вашата оценка