Сортирай по: Set Descending Direction
Покажи:

1 продукт

Сортирай по: Set Descending Direction
Покажи:

1 продукт

Корпоративни Подаръци

Корпоративни Подаръци

Корпоративни подаръци, свързани с историята и културата на България

Изготвянето на силна колекция от Корпоративни подаръци е от особено значение за нас! Защото при среща с делови партньори, при преговори един подарък може да промени целия ход на разговори и да бъде Вашият най-добър помощник при реализиране на бизнес стратегията Ви. Представете си при Вашето първо посещение при делови партньор. Вие му подарявате реплика от съкровище, свързано с историята на България. Или царски бокал - реплика на един от владетилите на България, придружени с поименен сертификат! Не е нужно голямо въображение да си представите ефекта, който ще произведе този подарък!

Защото корпоративният подарък внушава доверие към Вашата фирма.

Той говори за Вас, за Вашата марка, за Вашата стратегия! Не е все едно дали подаряваш късче от историята на културата на България, или просто "отбиваш номера" с масов сувенир, който може да се види във всяка сергия. Корпоративният подарък е подарък за успешен бизнес и послание за бъдещи удпихи!

Ние сме подбрали специално за Вас и Вашите фирми подаръци с висока художествена стойност. Те са свързани с историята на България. Сред тях има художествени реплики на съкровищата, открити по българските земи, авторски съдове от метал - сребърни и златни чаши, оригинални ръчно изработени предмети, луксозни предмети - картини, малки пластики, уникати и луксозни подаръци в лимитирани серии, които придават стил и класа на всеки интериор. Това са уникални и незабравими подаръци. Те са с висока естетическа стойност, които остават във времето! 
Нашите корпоративни клиенти оценяват нашите подаръци и споделят резултатите от връчването на тези корпоративни подаръци. Защото съвършенството е в детайлите. Една наша стара поговорка гласи" До дрехите ги посрещат, по ума ги изпращат"

Намерени резултати
Сега пазарувате по
  1. Цена 2 600,00 лв. - 2 999,99 лв. Remove This Item