Колие слънце, кристална ВИП колекция, Сваровски

Налично
SKU
30025
190,00 лв.
Описание

Колие слънце, кристална ВИП колекция, Сваровски

Слънце, кристално колие ВИП колекцията на Сваровски

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Да се подари колекционерска кристална фигура или бижу на Сваровски това е покана за създаване на вълшебен свят с приказни мечти. Малките кристални фигурки, в комбинация със злато създават чувство на приказност, лукс и уникалност. Изработката на фигурките от ВИП колекцията на Сваровски е неподражаема и може би за това фигурирките от колекционерските колекции се ценят повече и понякога са с по-високи цени от фигурите от естествени скпоценни камъни като топаз, изумруд и сапфир.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки и бижута, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски, някои от тях са комбинирани с висококачествен метал, предимно злато и това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети.

Подаръкът на колекционерско колие, комбинация на кристал и злато, от специалните серии на Сваровски е признак на изискан вкус и овладян лукс.

Колието е изумително елегантно и оригинално, произведено от Сваровски. Опакована е в оригинална кутия.

Налична - една бройка- Само за колекционери!
Размери: 5х5 см

Цена без ДДС - 190 лв

Цена с ДДС - 228 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колие слънце, кристална ВИП колекция, Сваровски
Вашата оценка