Колекционерска порцеланова фигура My little brother

Налично
SKU
30018
200,00 лв.
Описание

Колекционерска порцеланова фигура "Моето малко братче" Royal Worchester

Уникален подарък, луксозна порцеланова фигура от колекцията за ценители на Royal Worchester Незабравими моменти, Моето малко братче

Royal Worchester е една от най-старите фабрики за порцелан в Англия, открита през 1750 год.  През 1788 г. крал Джордж III официално присъжда на фабрика наименованието "доставчик на кралския двор". Правото за доставчик на кралския двор е потвърдено и от кралица Елизабет II. 

Несъмнено, продуктите на Royal Worchester са еталон за стил, класа и съвършенство. Още от Викторианската епоха, фабриката е известна с лимитираните серии на порцеланови фигури, които са произведение на изкуството и имат изключителна естетическа и антикварна стойност. Дизайнерите на фабриката, често пускат в производство колекционерски колекции, чиито продукти са вдъхновени от шедьоврите на световната литература. Всеки продукт носи наименованието, на колекцията, името на дизайнера и печата на фабриката.

Такава е и порцелановата пластика от кралската колекция "Незабравими моменти. Момиченце и момченце, гушнало своете мече,  с ангелско излъчване, което носят само децата, е дизайнерската фигура, единична бройка. Пластиката е кралско украшение, и е подходящ подарък за всички, които ценят семейните ценности и изискания вкус.

Фигурата е висока 20 см. Единствена бройка, уникат.

Незабравим, кралски подарък, символ на семейните ценности и изискан вкус! 

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска порцеланова фигура My little brother
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.