Колекционерска фигурка на кошница с кристални цветя на Сваровски

Налично
SKU
30021
Special Price 60,00 лв. Regular Price 120,00 лв.
Описание

Колекционерска фигура на кошничка с кристални цветя и златна панделка. ВИП колекция на Сваровски

Кошничка с цветя, оригинална колекционерска фигурка от кристал Сваровски, ВИП колекция

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Да се подари колекционерска кристална фигура на Сваровски това е покана за създаване на вълшебен свят с приказни мечти. Малките кристални фигурки, в комбинация със злато създават чувство на приказност, лукс и уникалност. Изработката на фигурките от ВИП колекцията на Сваровски е неподражаема и може би за това фигурирките от колекционерските колекции се ценят повече и понякога са с по-високи цени от фигурите от естествени скпоценни камъни като топаз, изумруд и сапфир.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски, някои от тях са комибинирани с висококачествен метал, предимно злато и това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети.

Подаръкът на колекционерска фигура, от специалните серии на Сваровски е признак на изискан вкус и овладян лукс.

Фигурката на кошничката с кристални цветя е изумително елегантна оригилна фигура, произведена от Сваровски. Опакована е в оригинална кутия.

Налична - една бройка- Само за колекционери!

Размери: 3,5х3,5 см

Цена без ДДС - 120 лв

Цена с ДДС - 144 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска фигурка на кошница с кристални цветя на Сваровски
Вашата оценка