Колекционерска фигурка, Къщичка на мечтите, ВИП колекция Сваровски

Налично
SKU
30028
120,00 лв.
Описание

Къщичка на мечтите, оригинална кристална фигурка със злато от ВИП колекцията на Сваровски

Колекционерска фигурка от кристал Сваровски, Къщичка на мечтите, специална ВИП колекция

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Да се подари колекционерска кристална фигура на Сваровски това е покана за създаване на вълшебен свят с приказни мечти. Малките кристални фигурки, в комбинация със злато създават чувство на приказност, лукс и уникалност. Изработката на фигурките от ВИП колекцията на Сваровски е неподражаема и може би за това фигурирките от колекционерските колекции се ценят повече и понякога са с по-високи цени от фигурите от естествени скъпоценни камъни като топаз, изумруд и сапфир.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски, някои от тях са комибинирани с висококачествен метал, предимно злато и това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети.

Подаръкът на колекционерска фигура, от специалните серии на Сваровски е признак на изискан вкус и овладян лукс.

Фигурката на къщичката на мечтите е изумително елегантна оригилна фигура, произведена от Сваровски. Опакована е в оригинална кутия. фигурката е придружена от оригинален сертификат на производителя.

Подходящ подарък за сватба!

Налична - една бройка- Само за колекционери!

Цена без ДДС - 120 лв

Цена с ДДС - 144 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска фигурка, Къщичка на мечтите, ВИП колекция Сваровски
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.