Колекционерска фигура кристал Сваровски, теленце

Налично
SKU
30017
75,00 лв.
Описание

Теленце, оригинална колекционерска фигурка от кристал Сваровски

Теленце, оригинална колекционерска фигурка от кристал Сваровски

Когато човек веднъж докосне малките колекционерски фигурки от кристалите Сваровски, то той се влюбва в тях и става безусловен техен фен.

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Всички малки фигури са с оригинален дизайн, изработени и шлифовани по оригиналния метод на Сваровски, някои от тях са комибинирани с висококачествен метал, предимно злато и това нарежда миниатюрите на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Вече повече от 100 години, колекционерските фигурки на Сваровски очароват  модните корифеи и карат дамите, притежателки на луксозни домове да изпадат във възторг. Фигурките от ВИП колекцията на Сваровски достигат цени, които далеч надвишават цените на скъпоценните камъни и са станали символ на шик, лукс и висок стандарт.

Цена без ДДС - 75лв

Цена с ДДС - 90 лв

Подаръкът на колекционерска фигура, от специалните серии на Сваровски е признак на изискан вкус, лукс и висок стандарт.

Фигурката на теленцето е оригилна фигура, произведена от Сваровски. Опакована е в оригинална кутия.

Налична - една бройка.

Само за колекционери!

Размери: 6х4,5 см

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Колекционерска фигура кристал Сваровски, теленце
Вашата оценка