Флашка, медальон във формата на сърце, Сваровски

Налично
SKU
30024
40,00 лв.
Описание

Флашка, с формата на сърце с кристали Сваровски.

Флашка с кристали Сваровски, във формата на сърце, оригинална колекция на Сваровски.

Да се подари сувенир с кристали Сваровски, от оригиналните колекции на известната марка Сваровски, това е признак на статус. Сваровски изработват ВИП колекции за своите почитатели, младежки колекции и колекции за деца. Колекцията с бижута е в синхрон с динамичното, ИТ съвремие. Медальонът във форма на сърце с кристали Сваровски, който всъщност е флашка е оригинален и неповторим подарък за онлайн приятел, или любим човеек. 

Колекцията на оригиналните миниатюрни фигурки, кристални шедьоври са дело на известни европейски художници и ювелири. Майсторското изпълнение на известната австрийска фабрика, станала еталон за колекционерски миниатюри е известно на всички ценители по света. Това нарежда миниатюрите и бижутата на Сваровски десетилетия наред сред най-търсените, най-луксозните и най-класните колекционерски предмети.

Историята на талантливия майстор и гениалния австрийски предприемач Даниел Сваровски е известна на всички любители на луксозните предмети.

Подаръкът на медальон във формата на сърце с флашка, от специалните серии на Сваровски е признак на изискан вкус и оригиналност при избора на подарък.

Налична - една бройка- Само за колекционери!

Размери: 4х4 см

Цена без ДДС: 40 лв
Цена с ДДС: 48 лв

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Флашка, медальон във формата на сърце, Сваровски
Вашата оценка