Фиала, реплика от Рогозенското съкровище

Налично
SKU
231
310,00 лв.
Описание

Реплика nа фиала от Рогозенското съкровище

Реплика на фиала от Рогозенското съкровище 

Рогозенското съкровище на траките - мистика, естетика и послания. Едно от мненията е, че посланието на Рогозенското съкровище е за благоразумие и бдителност срещу угрозите, идващи от бог Апеп - бога на разрушението. "Завладее ли Апеп ума, изгубваш своята душа! И сам да не се изпепелиш, ще го стори бог Ра". Явно бога на разрушението е бил безсилен към уникалните творби на тракийските майстори. Красивите съдове са устояли на разрухата на времето и на човешката алчност и са стигнали до нас! 
Репликите на антиките на Рогозенското съкровище са най-търсените и най-желаните ВИП подаръци, които биха удовлетворили вкуса  и на най-претенциозните клиенти!

Репликата на фиалата e изработена от мед, посребрена с висока проба сребро 999,9 и частично позлатена с 24 каратово злато. Височината на фиалата е 65 мм, диаметърът й е 125 мм и вместимостта й е 230 мл. Изработена е така, че  да се използва практически като съд за пиене! Репликата е опакована в луксозна картонена кутия, с подплатена с кадифе вътрешна страна.

Репликата се изработва по поръчка. Срок на изпълнение до 10 работни дни.

Цена без ДДС - 310 лв

Цена с ДДС - 372 лв

Стилен и незабравим подарък, носещ царствеността и мистиката на древните траки, еталон за вкус и класа!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Фиала, реплика от Рогозенското съкровище
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.