Червена орхидея на любовта, ръчно изработена орхидея от цветно стъкло

Налично
SKU
2483
95,00 лв.

Орхидеята на любовта – кралицата на цветята, стъклена орхидея, ръчно изработена от цветно стъкло

Орхидеята е символ на женствеността, естетиката и творческото начало. Историите и легендите за орхидеите са изпълнени с много приключения и тайнственост. Една приказка от остров Ява разказва за невероятно красива богиня, която отишла при хората, за да им предаде от своята доброта и взаимно разбирателство. Но била прогонена с присмех и презрение. Тогава тя се върнала уверена в неземните си сили и заплашила хората. Хората се уплашили и се разкаяли, а богинята великодушно им простила. На мястото, където тя пренощувала в гората, поставила нежно було. Когато вятърът го отнесъл, на земята и по дърветата израснали нежни, ароматни цветя с неземно красиви цветове. Така се появили орхидеите.

Има легенда, която разказва как прекрасната Венера, докато се наслаждавала на любовни игри, изпуснала обувката си и тя се превърнала във възхитително цвете, символ на сексуалността й. Това цвете било орхидеята.

500 г.пр.н.е. Конфуций определя аромата на орхидеята като Кралско ухание. Китайският философ и мислител обожава орхидеите. В своите трудове той многократно споменава: „Общуването с добри хора – все едно да си в стая, пълна с орхидеи“.Орхидеята е символ на пролетта, на изяществото и приятелството, символ на любов и любовното щастие, а според фънг шуй и носител на любов. Тя зарежда с мощен емоционален заряд, дарява с бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия. Ако трябва да постигнете бързо нещо, заобиколете се с орхидеи – живи цветя, картини или дори изображение върху екрана на монитора ви. Особено внимание се обръща на бялата орхидея като символ на чистота и съзидателност. Червената  орхидея на любовта е изработена от цветно стъкло. Орхидеята е опакована в пластмасова опаковка с прозрачен капак. Цената на опаковката е включена в цената на орхидеята.

Орхидеята може да бъде опакована в луксозна дървена кутия, ръчно изработена и тапицирана с червен велур. Цената на кутия не е включена в цената на орхидеята.

Червената орхидея на любовта - кралицата на цветята, луксозен подарък за любимата жена!

Цена без ДДС: 95 лв

Цена с ДДС: 114 лв .

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Червена орхидея на любовта, ръчно изработена орхидея от цветно стъкло
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.