Авторски комплект сребърни бижута с аметист

Налично
SKU
2005
985,71 лв.
Описание

Сребърен комплект, уникат от колие, обеци и пръстен с естествен аметист

Авторски комплект сребърни бижута с аметист

Комплектът колие, обеци и пръстен са изработени от един от най-добрите български художници от сребро и високачествен аметист. Аметистите са обработени ювелирно в класическа овална форма, обковът от сребро е изумителен, а фигуралните фрагменти на цветя и пеперуди ни пренасят в кралските градини на Версай. Невероятният цвят на аметиста е в абсолютна хармония със среброто. Класическа, интелигентна, неповторима комбинация на материал, камък и виртуозно изпъление.

Красотата на бижуто се допълва и от мистичните свойства на аметиста. Това е камък, известен още от древността като камък на духовността. Аз лично го свързвам лилавите одежди на папата...Аметистът има ycпoĸoявaщ eфeĸт въpxy тези, които го носят. Аметистът "контролира" нeгaтивнитe миcли провокира пробуждането на пpoницaтeлнocт в бизнec дeлaтa. Този камък спомага да се отворят порталите ĸъм дyxoвнитe пpeживявaния и мoжe дa пpeдпaзвa пpитeжaтeля cи от лоши влияния . Извecтeн e ĸaтo ĸaмъĸа нa пpoмянaтa.

Красота, майсторство, духовно послание, високо качество на камъните и материалите, ювелирна изработка, всичко това събрано в единно цяло, правят този този комплект уникален и неповторим подарък за дами, които наистина го заслужават!

Цена без ДДС - 985,71 лв

Цена с ДДС - 1 182,86 лв

Бижуто е уникат и е  единствена бройка! Ако търсите луксозни подаръци за жени, или незабравими ВИП подаръци за юбилей на дама, това е нашето предложение!

Напишете вашето мнение за продукта
You're reviewing:Авторски комплект сребърни бижута с аметист
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които биха били интересни за вас.