Giftsbg.net - луксозни, корпоративни, протоколни и индивидуални подаръци, свързани с българската история, култура и традиция

Уважаеми посетители,

Добре дошли в нашия интернет магазин за протоколни, корпоративни и луксозни подаръци и сувенири Giftsbg.net. От дълго време екипът ни работи върху идеята успешно и по интелигентен начин да представяме в интернет пространството луксозни, корпоративни, протоколни и индивидуални подаръци, свързани с българската история, култура и традиция. Нашата мисия е да е популяризираме и продаваме предмети с висока естетическа стойност, свързани с историята и културата на БългарияОсновната идея на всички партньори на Giftsbg е да развиват дейността си в производството на подаръци с висока естетическа и художествена стойност. Екипът от специалисти-технолози, моделиери, художници, скулптори и галванисти притежават всички необходими документи, знания и опит за извършване на тази дейност. Нашата цел е да дадем своя принос в съхраняването и развитието на българският бит и култура в технологичия 21 век.

Електронният начин на търговия е съобразнен със забързаното ни ежедневие. Имаш нужда от подарък, който да остави трайни спомени, или пък луксозен, класен подарък за специално събитие, искаш да бъдеш специален и уникален, като се докоснеш  до тракийските съкровища и бита и културата на древните владетели, в нашия електронен магазин Вие имате шанса да изберете перфектния подарък лесно, ефективно, удобно! Получавате този подарък, опакован в луксозна опаковка и сертификат, в дома си, в офиса си, без да губите време! От Вас се изисква само да го подарите и да се насладите на емоцията!  Щастливи сме и сме горди, че нашите художествени реплики  красят дворците на европейски аристократи; нашите протоколни подаръци се поръчват от министерства, банки, фирми и се подаряват на известни личности по цял свят; нашите луксозни подаръци красят домовете и офисите на известни колекционери и фирми в повечето страни от света. 

И още една причина защо създадохме този магазин - защото много обичаме това, което правим и се чувстваме перфектно, когато работим в екип на знаещи и можещи хора! Нашите клиенти са не само наши почитатели, те са наши приятели!


Този онлайн магазин е собственост на “Попови Корп” ЕООД – гр. София, бул. "Св. Георги Софийски" 74, вх А, ЕИК 203976638

Петър Попов, 0899 528 300

     

Елиета Попова, 0898 580 494

Peter Popov

Elieta Popova

Екипът ни ще се постарае да Ви предоставя редовно голямо разнообразие от уникални и оригинални луксозни подаръци и сувенири. Можете да разчитате на абсолютна точност и индивидуален подход от наша страна, при изпълнение на поръчките. Всички наши продукти са придружени със сертификат за автентичност, а моделите на антични съдове отговарят на изискванията на тъй наречените "предмети с търговско предназначение“, според  НАРЕДБА № Н-00-0005 от 8 юни 2010 г. за условията и реда за възпроизвеждане на културни ценности в копия, реплики и предмети с търговско предназначение. Фирмите, производители на тези антични съдове  имат сключени възмездни договори с музеите в страната.

Ако търсите уникален подарък, който ще остане във времето; ако търсите луксозен интериорен аксесоар, който ще придаде класа на дома Ви; ако търсите незабравим протоколен подарък, който ще се различава от всички останали предмети със своето историческо и естетическо послание; ако търсите незабравим подарък за приятел или любим човек, който няма да го остави равнодушен, Вие сте на точното място. Просто отделете няколко минути да разгледате и поръчате от нашите уникални продукти!

Приятно пазаруване!

Нашият е-mail: giftsbgnet@gmail.com