Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email:

Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИТЕ НА ТОЗИ МАГАЗИН И ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ЧРЕЗ ТЯХ УСЛУГИ.

I. Права и отговорности на страните


1. www.giftsbg.net е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки

2. www.giftsbg.net има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите.

3. www.giftsbg.net се задължава да достави в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки, заявената за покупка стока в необходимото количество и качество.

4. Задължения на клиента:

4.1. да плати цената на стоката, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока, посочена в документите за доставка и плащане.

4.2. да заплати разходите по доставката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки

4.3. да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки.

5. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

5.1. доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

5.2. Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.

ІІ. Условия за пазаруване

1. Поръчките могат да бъдат направени от регистрирани или нерегистрирани потребители чрез попълване и потвърждаване на формуляр за поръчка на електронната ни поща. След направена поръчка представител наwww.giftsbg.net ще се свърже с клиента / до 24 часа в работен ден и до 48 часа в почивни и празнични дни/ на посоченият телефон за контакт за уточняване на деня на доставка и други подробности около поръчката. Поръчките се изпълняват от 1 до 3 дни след потвърждаване на поръчката.

2. Доставката се извършва от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка. Стойността на услугата се определя в зависимост от теглото на поръчаните стоки (виж таблицата по-долу за стойността на куриерските услуги). Ако при получаване на стоката клиентът установи, че заявения размер не съответства на неговите желания (т.е. клиентът неправилно е определил размера на стоката), то тя може да бъде подменена с друг размер, но РАЗХОДИТЕ ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА ПО ПОДМЯНА СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

3. Начини на плащане Стойността на всяка поръчка се потвърждава преди изпълнение на доставката. Клиентът заплаща стойността на поръчката и стойността на доставката. Плащането на стоките става с наложен платеж при получаване на стоката от куриер. Всички обявени цени в интернет магазина са в български лева за един брой.

III. Защита на личните данни

www.giftsbg.net гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни като се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на клиентите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законовата процедура.www.giftsbg.net си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в сайта. Някоя от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.www.giftsbg.net, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е претърпени вреди и щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение от www.giftsbg.net за възможност да възникнат такива вреди.

 

Съгласно ЗЗП и ЗЕТ, сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

1. име и адрес: "Попови корп" ЕООД, гр.София, бул. "Св. Георги Софийски" 74, вх А ЕИК 203976638, e-mail: info@giftsbg.net, тел. 0899528300 и тел.0898 580494 основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

3. Всички обявени цени в интернет магазина са крайни в български лева.

4. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.

5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.

6. Начините за Доставка са описани подробно в Доставка на продуктите

Използвани съкращения:

ЗЗП – Закон за защита на потребителите

ЗЕТ – Закон за Електронната търговия