Picture of Картина "Жива черга"

Картина "Жива черга"


Картина смесена техника "Жива черга"
Manufacturer: Калин Балев
(0)

 
Bookmark and Share

Традицията е онази изконна нижка, която свърза човека с корените; нижката която свързва миналото с настоящето и ни дава сила и вяра за бъдещето! Силна, неотразима, истинска връзка! Както шарената черга на нашите баби, така и традицията се предава шарка по шарка, епат по етап..... За да знаят идните - от къде идваме и на къде вървим......с ярките цветове, с посланията и молитвите на нашите баби....защото чергата на нашата традиция е жива!

Много български художници се опират на традицята. Много художници се вдъхновяват от българската традиция. Но малцина са тези, които съумяват да пресъздадат красотата на българската традиция и тази красота да звучи съвременно и модерно!

Кало Балев е един изключителен творец! Здраво стъпил на земята, Кало знае цената на истинските ценности. За него изкуството не е просто занимание, не е просто занаят, за него изкуството е мисия. И за това картините му са толкова грабващи и незабравими!

Техниката на картината "Жива черга" е рисувана е смесена техника - живопис и натурални материали. Размерът на картината е 20 см на 60 см и се предлага с рамка.

Ако търсите оригинален, незабравим и ценен подарък, който има естетическа стойност и ще придаде колорит и класа на Вашия дом или офис, това е моето предложение!

И тъй като за първи път представяме картини на Кало в нашия електронен сайт за луксозни подаръци и сувенири, Кало беше така любезен да предостави тази картина на промоционална цена до края на лятото!

Picture of Картина "Жива черга"
Картина "Жива черга"
SKU: 2105
Manufacturer part number: 2105
Old price: 350,00 лв.
Price: 250,00 лв.
:
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: