Снимка Сватбена кърпа, българска шевица
Снимка Сватбена кърпа, българска шевица Снимка Сватбена кърпа, българска шевица Снимка Сватбена кърпа, българска шевица

Сватбена кърпа, българска шевица


Бродирана сватбена кърпа, българска шевица
(0)

 
Bookmark and Share

Бродирана сватбена кърпа, българска шевица

На българската сватба традицията повелява булката да бъде изведена от бащата с везана кърпа. Единия край на кърпата държи бащата, другия край на кърпата държи булката, а третия край на кърпата държи младоженеца. Светата троица на българското семейство! Алфата и омегата на бъдещето, където благословията на патриарха на фамилията, бащата на булката, се предава на младото семейство, за да върят заедно напред, но никога да не забравятт за корените си.....Красив ритуал, пълен със символика и благословия!

Кърпата е специално изработена за сватбата на наши клиенти. Бродерията на българската шевица е машинна бродерия, конците са памучни, а тъкантна е полиестерна коприна. Размерът на кърпата е 28 см/ 28 см. Изработва се по поръчка. Срок на изпълнение - 7 работни дни.

Писмо на нашите клиенти:

"Благодарим на Елиета Попова и "Попови корп" ЕООД за това, че толкова бързо се отзоваха и изработиха тази кърпичка за извеждане по поръчка на моя баща.
На българската сватба традицията повелява булката да бъде изведена от бащата с везана кърпа. Единия край държи бащата,другия край на кърпата държи булката,а третия край на кърпата държи младоженеца."

Уникален сватбен подарък!

Уникален сватбен подарък!
Уникален сватбен подарък!
Снимка Сватбена кърпа, българска шевица
Сватбена кърпа, българска шевица
ID продукт: 608
Кат. номер: 608
45,00 лв.
:
Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email: