Picture of Албум за снимки "България"
Picture of Албум за снимки "България" Picture of Албум за снимки "България" Picture of Албум за снимки "България" Picture of Албум за снимки "България"

Албум за снимки "България"


Албум за снимки с ръчно бродиран калъф със Самоковска шевица
Manufacturer: Maya Tancheva
(0)

 
Bookmark and Share

Албум за снимки, с ръчно изработен калъф от ленена панама и избродирано точно копие на Самоковска шевица. Шевицата е от ръкав на женска блуза и е точно копие на модел от Етнографския музей. Самоковската шевица е избродирана ръчно с копринени конци. 

В албума са подредени пощенски картички от най-красивите места в България. Този албум беше изработен по индивидуална поръчка на един български баща, който живее със семейството си в Чикаго, но никогат не е забравял къде е роден и от къде е започнал жизнения му път. Албумът беше поръчан за сватбата на сина му, която се състоя в Боровец!

Уникален подарък за българска сватба! Албумът е изключително подходящ и за протоколен подарък, както и за луксозен подарък за юбилей! Цената е на албум с ръчно бродиран калъф и 30 бр картички от България.

Можете да си поръчате и само калъф за албума, който Вие можете да ни предоставите и ние да му изработим калъф. Цената на ръчно изработения калъф е 95 лв.

Picture of Албум за снимки "България"
Албум за снимки "България"
SKU: 1495
Manufacturer part number: 1495
135,00 лв.
:
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: