Снимка Луксозен сувенир - съкровището от Летница
Снимка Луксозен сувенир - съкровището от Летница Снимка Луксозен сувенир - съкровището от Летница Снимка Луксозен сувенир - съкровището от Летница Снимка Луксозен сувенир - съкровището от Летница

Луксозен сувенир - съкровището от Летница


Луксозен сувенир с художествена реплика от съкровището в Летница
Производител: "Галвано" ЕООД
(0)

 
Bookmark and Share

Историците смятат, че едно от най-мистичните тракийски съкровища - Летнишкото, датира от IV век преди Христа, от времето на одриския владетел Котис. Съкровището представлява позлатени сребърни плочки, елементи от конска амуниция с ювелирна изработка. Плочките от сребро и злато нямат аналог нито в България, нито в света.

Изследователите твърдят, че подредени една до друга плочките показват пътя, който тракийският войн трябва да извърви, за да достигне съвършенство! Луксозният сувенир се състои от художествена реплика на сребърната плочка от Летнишкто съкровище. Плочката е изработена от мед и е посребрена и частично позлатена по метода на галванопластиката. Плочката е солидно прикрена  към луксозна дървена поставка с размери 9см на 9 см.

Уникален фирмен и корпоративен подарък! Има възможнст за поставяне на позлатена табелка с надпис - текст по желание на клиента. Предлага се и с плексигласова поставка за маса, цената на поставката - 4 лв.

Цената на луксозния сувенир е без опаковка. Може да се поръчка с луксозна картонена кутия - цена 5 лв, или в ръчно изработена луксозна  дървена кутия  - цена 15 лв.

Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email: