Picture of Искрено и лично, копринен шал
Picture of Искрено и лично, копринен шал Picture of Искрено и лично, копринен шал Picture of Искрено и лично, копринен шал Picture of Искрено и лично, копринен шал Picture of Искрено и лично, копринен шал Picture of Искрено и лично, копринен шал

Искрено и лично, копринен шал


Ръчно рисуван шал от 100% естествена коприна, Искрено и лично
Manufacturer: Krasimira Milenkova

 
Bookmark and Share

Специално рисуван копринен шал за журналистката Миглена Ангелова. Искрено и лично, да покориш Париж! Винаги съм свързвала Меги с Париж, не само защото да бъдеш Парижанка е талант, а защото червеното на Меги се вписва чудесно с Айфеловата кула и Мулен Руж.....както и червената обувка и черния чорап на елегантната дама...С този шал стана едно малко чудо. Винаги свързвах Миглена с града на интелектулците, на художниците, на бардовете...оказа се че от правене на ТВ шоу, на Миглена Ангелова не й е останало време да посети Париж. Та...подарих шала на Меги и след два дни, лейди "Искрено и Лично" ми се обади да ми каже, че заминава за Париж по работа. Купила си билети.....ето така работим, като творим малки вълшебства!Ако искате и на Вас да направим специален и неповторим подарък, просто се обадете!

Шаловете се изработват по идея на клиента, индивидуално за всеки клиент. Срок за изработка - 3 дни, след възлагане на поръчката.

Picture of Искрено и лично, копринен шал
Искрено и лично, копринен шал
SKU: 1521
Manufacturer part number: 1521
65,00 лв.
:
Shopping cart
There are 51 items in your cart.
Sub-Total: 38 647,00 лв.
Subscribe to newsletters
Email: