Снимка Искрено и лично, копринен шал
Снимка Искрено и лично, копринен шал Снимка Искрено и лично, копринен шал Снимка Искрено и лично, копринен шал Снимка Искрено и лично, копринен шал Снимка Искрено и лично, копринен шал Снимка Искрено и лично, копринен шал

Искрено и лично, копринен шал


Ръчно рисуван шал от 100% естествена коприна, Искрено и лично
Производител: Красимира Миленкова
(0)

 
Bookmark and Share

Специално рисуван копринен шал за журналистката Миглена Ангелова. Искрено и лично, да покориш Париж! Винаги съм свързвала Меги с Париж, не само защото да бъдеш Парижанка е талант, а защото червеното на Меги се вписва чудесно с Айфеловата кула и Мулен Руж.....както и червената обувка и черния чорап на елегантната дама...С този шал стана едно малко чудо. Винаги свързвах Миглена с града на интелектулците, на художниците, на бардовете...оказа се че от правене на ТВ шоу, на Миглена Ангелова не й е останало време да посети Париж. Та...подарих шала на Меги и след два дни, лейди "Искрено и Лично" ми се обади да ми каже, че заминава за Париж по работа. Купила си билети.....ето така работим, като творим малки вълшебства!Ако искате и на Вас да направим специален и неповторим подарък, просто се обадете!

Шаловете се изработват по идея на клиента, индивидуално за всеки клиент. Срок за изработка - 3 дни, след възлагане на поръчката.

Снимка Искрено и лично, копринен шал
Искрено и лично, копринен шал
ID продукт: 1521
Кат. номер: 1521
65,00 лв.
:
Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email: