Снимка Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу
Снимка Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу Снимка Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу Снимка Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу Снимка Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу Снимка Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу

Книга на Миглена Ангелова - Направи си шоу


Автобиографичната книга на Миглена Ангелова, Направи си шоу
(0)

 
Bookmark and Share

Направи си подарък с книгата на Миглена Ангелова "Направи си шоу"....Не мога да не се похваля, че само при нас, в http://giftsbg.net/ можете да си поръчате книгата на чаровницата Миглена Ангелова и да получите персонале автограф на коричната цена от12,90лв.
Книгата започва с цитат:
"Велико е само мълчанието!
Всичко останало е глупост!" - Алфред дьо Виги.....
и продължава....."Е, аз така не се научих да мълча" - Миглена Ангелова....
А пък аз продължавам да чета историята на една необикновена жена- жизнена , зареждаща и завладяваща!
Препоръчвам! 

Писмо на наш клиент: "Здравейте! Днес получих книгата и нямам търпение да се "докосна" до г-жа Ангелова! Очарована съм от пратката, от която лъха лично отношение и кара клиента да се чувства специален! Благодаря Ви! 
Бъдете все така истински и успешни, мили хора! ":)

Отзив на наш клиент 

Истинско удоволствие беше четенето на книгата на Меги. Толкова се бях задълбочила в четене, че не съм усетила кога стигнах до последната страница и думите "Следва продължение..". Много се надявам наистина да можем да прочетем това продължение скоро.. 
Написана по много интересен начин, толкова добре представена всяка ситуация, че имах чувството, че съм била свидетел на всичко, което се е случило. Меги започва с думите "АЗ НЕ СЪМ ПИСАТЕЛКА" , но определено се справя много по-добре, от някои хора, които претендират, че са писатели. Много съм впечатлена, напълно си заслужаваше четенето.

И ето една любима част от книгата: 
"Колко бързо минава времето.
Колко бързо преминава животът. 
Как успешно успяваме да го пропилеем, непрестанно ангажирани с незначителни глупости, които изяждат дните ни безследно.. Бягаме, бягаме, неизвестно закъде. Мъчим се, оцеляваме, неизвестно защо. Забравяме мечтите си, потъваме в натрапени страхове, не поглеждаме слънцето, вечно недоволни - и от топлото, и от студеното, и от това, което имаме, и от това, което нямаме... За кой ли път си обещавам да не живея така!!! И се изкушавам да добавя... някога."

Снимка Направи си шоу, Миглена Ангелова
Направи си шоу, Миглена Ангелова
ID продукт: 3512
Кат. номер: 3512
12,90 лв.
:
Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email: