Picture of Плетено одеяло на Любовта
Picture of Плетено одеяло на Любовта Picture of Плетено одеяло на Любовта Picture of Плетено одеяло на Любовта

Плетено одеяло на Любовта


Одеяло, плетено на една кука, "Одеалото на любовта"
(0)

 
Bookmark and Share

Одеяло, плетено на една кука, "Одеалото на любовта"

Специална иднивидуална поръчка за наш клиент, плетено одеало на една кука от 19 цвята. Преждата е 100% акрил, акрил/вълна и вълна/мохер. Изплетено е от 90 отделни напълно различни парчета, всяко от които се състои от пет или от шест цвята. Всяко квадратче е уникално, различно и не се повтаря с другите. Размерът на одеалото е 210 см на 220 см и е предназначено за стандартна спалня. Тъй като това одеало е за спалнята на младо семейство, основният цвят е червен, с пожелание това одеало да запази любовта и страстта винаги в тази спалня!

Одеялото е уникално. Прави се поръчка и всяка поръчка е индивидуална за конкретния клиент. Срок за изпълнение 45 дни след възлагане на поръчката. При поръчка се заплащат 30% аванс за закупуване на преждата. Може да се плете и с прежда на клиента

Одеалото се пере на пералня на програма вълна, 40 градуса, с перилни препарати без избелители, за цветно пране, не се пуска на центрафуга и се глади на режим на ютията "вълна".

Elitsa Alexandrova Много топло и прегръщащо одеяло! То е вълшебно - всеки ден му се радваме,вече не знам колко години станаха,но не съм го заменила с друго :)))

Одеяло на любовта и страстта. Романтичен подарък!

Picture of Плетено одеало на Любовта
Плетено одеало на Любовта
SKU: 996
Manufacturer part number: 996
407,00 лв.
:
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: