Снимка Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище
Снимка Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище Снимка Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище Снимка Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище Снимка Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище

Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище


Амазонка, позлатена реплика на ритон от Панагюрското съкровище
Производител: "Галвано" ЕООД
(0)

 
Bookmark and Share

Амазонка, реплика от Панагюрското съкровище

Уникалното тракийско съкровище, открито в Панагюрище и до днес провокира въображението и буди духовете на мнозина. Сервизът от девет уникални по своята изработка и с мистичните си сюжети съдове са  достойна украса за трапезата на неизвестен тракийски владетел на племето Одриси.

Част от това съкровище е ритонът с глава на амазонка. Репликата е изработена от мед и е позлатена. Вместимостта на съда е 500 мл, височината е 20 см и широчината 10 см . 

Подарък от висока класа, само за ценители! Такава реплика е подарена от Президента Росен Плевнелиев на компютърния магнат Бил Гейтс. Същата амазонка и подарена и на гръцкия президент Карлос Папуляс, а кметът на Пловдив подари тази реплика на Цветана Пиронкова.

Репликата се продава в луксозна дървена кутия, ръчно изработена, подплатена с вишнево червено кадифе от вътрешната страна и специално изработено легло за амфората. 

Ако искате да направите незабравим протоколен, корпоративен или индивидуален подарък, това е Вашият избор. Амазонката, царицата на жените-войни е изключително подходящ поарък за жена-победител, успялата жена, доказала своето място в живота, политиката или бизнеса!

Ако искате да подарите подарък, който е получил Бил Гейтс, поръчайте си художествената реплика на ритона с глава на амазонка от Панагюрското златно съкровище

Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email: