Picture of Дръвче от мраморен ахат

Дръвче от мраморен ахат


Ръчно изработен сувенир с полускъпоценни камъни, дръвче от мраморен ахат
(0)

 
Bookmark and Share

Стволът на дръвчето е изработен по специална технология, която позволява той да изглежда като естествено стъбло, с ясно изразени жили и извивки на кората. За придаване на още по-истинска визия на дръвчето, използваме мъх, който лепим по ствола на места и покрай дръвчето.

Изработването на дръвчета от естествени полускъпоценни камъни е наше семейно хоби. Винаги се стараем, те да изглеждат истински, такива, каквито са в природата. Височина на дръвчето - 20 см.

Такова дръвче би донесло на собственика не само уют в дома, но и удоволствие и наслада. Повдига настроението и разнообразява ежедневието.

Подходящ подарък за зодия телец, за бизнесмен, за офис и за приятел. Подходящ подарък за съпруг и за съпруга, за да спят добре. :)

Ахат подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Ахат също спомага за спиране на военни действия и насърчава добрата воля. Той е мощен емоционален лечител. Легенда разказва, че Ахат подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността.

Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти.

SKU: 399
Manufacturer part number: 399
59,00 лв.
:
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: