Снимка Дръвче от оранжев карнеол със златни мъниста

Дръвче от оранжев карнеол със златни мъниста


Сувенир Ръчно изработено дръвче от оранжев карнеол със златни мъниста

 
Bookmark and Share

Дръвчето е изработено от естествен оранжев корал. За красота и допълнителен блясък са сложени златни мъниста. Ствола е изработен по специална технология, която позволява той да изглежда като естествено стъбло, с ясно изразени жили и извивки на кората. За придаване на още по-истинска визия на дръвчето, използваме мъх, който лепим по ствола на места и покрай дръвчето.

Изработването на дръвчета от естествени полускъпоценни камъни е наше семейно хоби. Винаги се стараем, те да изглеждат истински, такива, каквито са в природата.

Такова дръвче би донесло на собственика не само уют в дома, но и удоволствие и наслада. Повдига настроението и разнообразява ежедневието. Подходящ подарък за всеки ден и всеки дом и офис!

Карнеолът засилва концентрацията и ни помага да се абстрахираме от това, което говорят другите за нас. Увеличава самоуважението и съдейства за бързия успех в кариерата.Карнеолът стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага ви да намерите насоките в живота си и засилва чувството у вас, че контролирате живота си. Това прави Карнеола отличен камък за онези, които смятат, че живота им не отива на никъде.

Карнеолът балансира творческите и организационни способности, отваря врати и засилва шансовете да осъществите плановете си. Носете този камък, за да попречите на други хора да четат мислите ви или на тъмни сили да се опитат да повлияят на съзнанието ви.

ID продукт: 398
Кат. номер: 398
59,00 лв.
:
Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email: