Picture of Фиала, реплика от Рогозенското съкровище
Picture of Фиала, реплика от Рогозенското съкровище Picture of Фиала, реплика от Рогозенското съкровище Picture of Фиала, реплика от Рогозенското съкровище

Фиала, реплика от Рогозенското съкровище


Реплика на фиала от Рогозенското съкровище
(0)

 
Bookmark and Share

Рогозенското съкровище на траките - мистика, естетика и послания. Едно от мненията е, че посланието на Рогозенското съкровище е за благоразумие и бдителност срещу угрозите, идващи от бог Апеп - бога на разрушението. "Завладее ли Апеп ума, изгубваш своята душа! И сам да не се изпепелиш, ще го стори бог Ра". Явно бога на разрушението е бил безсилен към уникалните творби на тракийските майстори. Красивите съдове са устояли на разрухата на времето и на човешката алчност и са стигнали до нас!
Репликите на антиките на Рогозенското съкровище са най-търсените и най-желаните ВИП подаръци, които биха удовлетворили вкуса  и на най-претенциозните клиенти!

Репликата на фиалата e изработена от мед, посребрена с висока проба сребро 999,9 и частично позлатена с 24 каратово злато. Височината на фиалата е 65 мм, диаметърът й е 125 мм и вместимостта й е 230 мл. Изработена е така, че  да се използва практически като съд за пиене! Репликата е опакована в луксозна картонена кутия, с подплатена с кадифе вътрешна страна.

Репликата се изработва по поръчка. Срок на изпълнение до 10 работни дни.

Писмо на клиенти:

Здравейте, г-жо Попова.
Поръчката е доставена и получена.
Благодарим.
Подаръкът е невероятен.
Спечелихте едни бъдещи клиенти.
Ще Ви препоръчваме за напред.

Спорен и ползотворен ден.

Поздрави
Гергана Анева

Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Subscribe to newsletters
Email: