Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email:
Новини RSS
Приятели в Бразилия - 16 август 2014 г.
Вече четвърта седмица подред, посещенията от Бразилия са на трето място в нашия сайт за произведения на изкуството и ръчно изработени предмети giftsbg.net.
детайли
Новият дома на наша картина - 10 юли 2014 г.
Белият красавец на Вики Стоянова, закупен от онлайн магазина за произведения на изкуството и ръчно изработени предмети giftsbg.net препуска и вихрено посреща пациентите в денталната клиника на д-р Гриша Цеков в Русе!
детайли
Благодаря, Албена! - 04 юли 2014 г.
Благодаря на Албена Александрова, талантлив и успешен копирайтър, която при разглеждане на нашия електронен магазин за подаръци и сувенири http://giftsbg.net хареса три продукта и написа впечатляващи коментари!
детайли
Писмо на наш клиент - 30 юни 2014 г.
Желая Ви много успехи не само в трудните моменти, здраве и да продължавате все така да подкрепяте авторите си, защото благодарение на хора, като Вас в днешните трудни времена те имат по-голям шанс да творят, да се раздават, да се реализират пълноценно. Поздрави, Биляна
детайли
Изключителен интерес към наша статия на официалния сайт на CNN - 16 юни 2014 г.
Изключителен интерес към наша статия на официалния сайт на CNN,която беше обявена за най-четената и най-споляната статия на официалния сайт на CNN. Героинята - баба Мичка, вече стана и телевизионна звезда!
детайли
Да подадеш ръка на приятел! - 02 юни 2014 г.
Благодаря от сърце на Владимир Йосифов за споделяне на връзката! Чудесно е, че можем да обединим усилия и да популяризираме българските творци - художници, занаятчии, хендмейкъри! Защото творбите на нашите майстори са наистина класно изработени и цените им са напълно приемливи! Има с какво да се гордеем и ако можем да си позволим, когато правим подарък, да бъде рачно изработен от български майстор, ще бъде чудесно!
детайли
ОтзивитЕ - 22 май 2014 г.
Здравейте , Благодаря за вниманието ! Получих акварела - страхотен е Благодаря ! Гриша Цеков
детайли
ОтзивитЕ - 19 май 2014 г.
Здравейте, получих ключодържателите и останах възхитена. Уникални са... нямам думи! Поздравявам ви за идеята и майстора за изработката! Желая много успехи и на двама ви. Поздрави Даниела Капсъзова
детайли
giftsbg.net на официалния сайт на CNN - 04 май 2014 г.
Вече сме и на страниците на официалния сайт на CNN !!!!!
детайли
Честит празник, влюбени! - 14 февруари 2014 г.
Giftsbg.net честити празника на всички влюбени! И нека, всичко е любов!
детайли