Потребителска количка
Няма продукти във вашата потребителска количка
Абонамент за новини
Email:
Новини RSS
Оригинален сватбен подарък! - 05 юли 2017 г.
Писмо от наш клиент, кум на младо семейство, който вместо букет от цветя подари бонзай от полускъпоценни камъни във форма на сърце.... "Здравейте! Да, сватбата мина, като нашите приятели бяха очаровани от подаръка си и до колкото знаем той заема видно място в дома им. За съжаление няма снимка с дръвчето. Подарихме им го извън церемонията, за да бъде опазено. Поздрави!"
детайли
Искам да благодаря! - 03 юли 2017 г.
Искам да благодаря за вниманието към мен и за вниманието към детайла, които вие с г-н Попов влагате, видимо с душа.
детайли
Реплики - в Рим и ...тук!!! - 27 юни 2017 г.
Реплики на антични съдове, изложени във вила Боргезе, в Рим и.....реплики, които се продават в електронния магазин за луксозни подаръци-http://giftsbg.net/. Сравнението можете да си направите сами: в Рим - ритоните са от камък с неясен произход на оригиналите, а в нашия електронен магазин ритоните са позлатени и са художествени реплики на тракийските ритони, намерени в Панагюрското и Боровското съкровище.
детайли
Чудесна изработка! - 08 юни 2017 г.
Здравейте, Елиета. Получих иконите целокупни. Чудесна изработка, както и предната. Поздрави!
детайли
Традициите са живи - 05 юни 2017 г.
Благодарим на Елиета Попова и "Попови корп" ЕООД за това, че толкова бързо се отзоваха и изработиха тази кърпичка за извеждане по поръчка на моя баща. На българската сватба традицията повелява булката да бъде изведена от бащата с везана кърпа. Единия край държи бащата,другия край на кърпата държи булката,а третия край на кърпата държи младоженеца.
детайли
Седмица на промоциите! - 29 май 2017 г.
Тази седмица сме посветили на продуктите в промоция! Елегантни бижута, сувенири от полускъпоценни камъни,ръчно изработени сувенири, на ниски цени!Тези промоции важат само за определен срок от време и са израз на голямото ни уважение към Вас, нашите клиенти и приятели, за да можете да си позволите да си ги купите! Така че, мили приятели, следете категорията ПРОМОЦИИ!
детайли
Благодаря ти, 2015! - 31 декември 2015 г.
Измина още една година заедно, приятели! Благодаря на 2015 за това, че ви има; за това че сме заедно; за това, че в един свят на озъбена агресия правим с ръцете си красота и от сърце я споделяме с всички!
детайли
Писмо от днешната поща - 15 септември 2015 г.
Получих си книгата днес, повече от страхотна е! Много Ви благодаря от сърце!
детайли
Арт шоп в Златните пясъци - 18 май 2015 г.
Авторите от giftsbg.net вече показват и продават на живо своите произведения в арт шопа на Краси в Златните пясъци
детайли
Христос воскресе! - 12 април 2015 г.
Христос воскресе, приятели! И нека добролюбието, светлината, обичта, любовта и красотата огряват пътя ни и душите ни! Светли празници!
детайли